fbpx
Koncentrerede elever danser på danse efterskole

Dans

FOR ALLE, DER ELSKER DANS

Linjefag

linjefag pil

Mad med omtanke

mad med omtanke ikon

Brand og Politi

brand og politi ikon

Adventure

adventure ikon

Dans

dans ikon

Esport

esport ikon

Danse efterskole på Fyn

Danselinjen på Sdr. Nærå Efterskole er et slags frirum, hvor alt andet bliver sat på pause for en stund. Vi danser, hygger os sammen, griner, sveder og lærer hinanden at kende som dansere og som gode venner. 

Dans er for alle, som elsker dans – hvad enten du er ny eller øvet. Det der tæller er, at du elsker at bevæge dig sammen med andre og vil udfordre dig selv og lære en masse fra dansens verden, mens du er på efterskole.

Danselinjen – for alle, der elsker dans!

Efter et år på danselinjen har du fået kendskab til forskellige genrer inden for dansens verden. Du har kastet dig selv ud i forskellige udfordringer, som du måske ikke var klar over, at du turde. Du har været en del af et hold, hvor alle bakker hinanden op og har det sjovt med hinanden. Selvom vi danser, koncentrerer os og er seriøse, har vi det samtidig sjovt med det – fordi vi elsker at danse.

Kunne du tænke dig at danse et år på efterskole? Så er danselinjen noget for dig! På danselinjen er der plads til alle. Stemningen bærer præg af højt humør og smil. Hvis du har haft en øv-dag eller er ekstra træt, så hjælper det at komme ned og danse. Eleverne på danselinjen er gode til at bakke hinanden op, heppe og hyggesnakke i pauserne.

  Dygtige danseundervisere, der vil DIG!

  På danselinjen vil du blive undervist af nogle vaskeægte danseelskere. De brænder for at give alle elever på vores danse efterskole indblik i, hvad dansen kan, og hvor megen glæde og godt humør man kan skabe sammen. 

  Jonathan er danser og uddannet koreograf. Ja, og så er han faktisk også brandmand – og det er jo meget praktisk, når eleverne sætter dansegulvet i flammer et par gange om ugen 🔥

  Du vil også blive undervist af Cecilie. Hun har taget en danseuddannelse hos Sara Gaardbo i København med fokus på hiphop og moderne dans. Cecilies passion for dans har rødder i gymnastikkens verden, hvor hun bl.a. har rejst med Verdensholdet 2016-2017 og undervist på Lilleholdet.

     Opvisning af elever på vores danse efterskole
  Dygtig underviser på danse efterskole foran elever

  Hvad laver man på en danse efterskole?

  På vores danselinje er der undervisning to dage i ugen. I alt ca. 3-4 timer, som foregår i vores dansesal.

  Timerne foregår typisk ved, at vi mødes i dansesalen, varmer op, indlærer/øver koreografi, danser en masse og strækker ud efter et par timer med sved på panden.

  Nogle gange laver vi fysisk træning, leger med udtryk i forskellige koreografier/dansegenrer eller skaber selv trin til koreografier.

  Vi stifter bekendtskab med mange forskellige genrer. Bl.a. hiphop, moderne dans, dancehall og house. Fra år til år finder vi ud af, hvad der kunne være fedt at deltage i samt opleve på danselinjen. For eksempel har tidligere, fede oplevelser været:

  • Workshops – udvalgte stilarter med undervisning af gæstelærere
  • Battles eller danseshows
  • Danmark Danser 2020 
  • DM i Dans for Efterskoler
  • Mindre shows – optræden til f.eks. åbent hus og events i Odense eller Svendborg 

  Som en del af undervisningen udvikler vi forskellige koreografier, som vi optræder med på vores egen danse efterskole, på andre efterskoler på Fyn og måske også andre steder i landet.

  På danselinjen laver vi indslag til årets gymnastikopvisning, som vi tager ud og viser i marts måned. Derudover er det muligt at være med som danser til årets Performance, hvor dansen spiller en vigtig rolle.

  Kom og dans med – og glem tid og sted!

   Ønsker du at starte på Danselinjen?

   Elever på danse efterskole i militæroutfit
   Underviser på danse efterskole
   Elever på efterskole med dans i gang med en koreografi

   LÆRER TEAMET

   Jonathan Lindblom Tjellesen

   Jonathan Tjellesen

   Billede af underviser Cecilie Lindegaard Broe

   Cecilie Lindegaard Broe

   Linjefag

   linjefag pil

   Mad med omtanke

   mad med omtanke ikon

   Brand og Politi

   brand og politi ikon

   Adventure

   adventure ikon
   dans ikon

   Esport

   esport ikon