fbpx
FÆLLESSKAB

Personale

MØD DE ANSATTE PÅ EFTERSKOLEN

LEDELSE

Lisbeth Fredensborg Teglbjærg

Lisbeth Fredensborg Teglbjærg

Efterskoleleder

Martin Høegh Andersen

Martin Høegh Andersen

Souschef og lærer

LÆS MERE

Martin underviser i engelsk, adventure, drama og lommefilm. Han er uddannet musik-, dansk-, idræts- samt engelsklærer. Man vil ofte opleve ham i højt humør og med en guitar eller en Pepsi Max i hånden. Hvis han ikke er at finde på gangen sidder han sandsynligvis og snakker med en elev eller to om hvad der lige rør sig for tiden.

Martin lever efter devisen, at hvis man kan grine sammen og græde sammen, så kan man klare næsten alt sammen.

I sin fritid spiller Martin en del guitar og klaver. Desuden nyder han mountainbiketure om sommeren, særligt i det sydfynske. Han har altid været meget glad for teater og film, som man også vil mærke, at han brænder for, når årets performance løber af stablen.

Anna Ilum Nielsen

Anna Ilum Nielsen

Forstander

LÆRERE

Plyss

Plyss

Tysk, Dansk, Engelsk, Valgfag, Kontaktlærer

LÆS MERE

Plyss elsker at undervise i die deutsche Sprache und Fußball spielen. Plyss har fundet en indre ro gennem yoga og har derfor yoga som valgfag.  

Plyss kan godt lide at se Champions League på sine aftenvagter og griller gerne i weekender. Derudover kender alle Plyss’ elever ordet “Nilpferd”.

Nicolai Baassel Clausen

Nicolai Baassel Clausen

Brand og Politi, Førstehjælp
 

LÆS MERE

Nicolai underviser på linjen Brand og Politi. Han ses derfor ofte i brandtøj på vej ind i vores brandmodul, til rapelling på vej ned af vores tårn, eller i gang med at lære fra sig. Hans motto er, at man kan mere end man selv tror, og han arbejder altid for at året er fyldt med uforglemmelige oplevelser, samt at de unge får flyttet grænser. Til daglig arbejder han derudover som Brandinspektør og Indsatsleder, han er derfor ofte med til at skabe tryghed og redde liv.

Nicolai bruger sin fritid på familien, venner, en løbetur og god mad – i særlig grad desserter såsom vafler og is. Vaffel-tirsdag er derfor ofte “på skemaet”, når Nicolai har aftenvagt.  

Nicolai Bundgaard

Nicolai Bundgaard

Mad med omtanke, Creative Space, Kontaktlærer, Dansk, Engelsk og Mit Liv

Kristian Jakobsen

Kristian Jakobsen

Matematik, Fysik, UU-vejleder, Valgfag

LÆS MERE

Kristian underviser i matematik, fysik/kemi og naturfag. Han er skolens studievejleder og bruger derfor meget tid på at hjælpe de unge mennesker til at finde ud af hvad der skal ske efter efterskolen.

Kristian elsker at rode med ting – bl.a. træ, ler, mekanik, dimsedutter og sin gamle gård på Sydfyn. Derudover fungerer han bedst efter at have indtaget en kande kaffe. Kristians ydre snyder tit andre – for inderst inde er han… (EN BALLERINA PÅ KÆPHEST?!) 😉

Martin Højslev

Martin Højslev

Dansk, Engelsk Kulturfag, Esport,Valgfag, Kontaktlærer

LÆS MERE

Martin underviser i dansk og E-sport, og er ellers at finde i valgfag som begynderguitar og “Dungeons and Dragons”. Man finder ofte Martin på lærerværelset med en guitar i hænderne.

Martin er med sin familie flyttet fra Farum til Refsvindinge i sommeren ‘21. Han bruger en stor del af sin fritid som Spejder og FDF’er. Martins passioner er hans familie, biler, god mad og musik.

Stefan Sparvath

Stefan Sparvath

Brand og Politi, Førstehjælp

LÆS MERE

Stefan er en af underviserne på Brand og Politi-linjen. I hans fritid går han ofte på jagt, og han har derfor ofte sin hund med på skolen. Stefan’s store passion er førstehjælp og det skinner også igennem på hans job uden for efterskolen, hvor han sælger hjertestarter.

Nick Just Hansen

Nick Just Hansen

Brand og Politi, Førstehjælp

LÆS MERE

Nick underviser på linjefaget Brand og Politi, hvor han har en stor andel af den fysiske træning. Han ses derfor oftest i træningstøj, eller brandtøj. I hans fritid bruger han tid på at fiske, sejle eller passe hans kaniner som han er papfar til. Udover arbejdet her, er han også brandmand på et døgn brandstation.

Sofie Højgaard Jørgensen

Sofie Højgaard Jørgensen

Dansk, Fysik, Matematik, Valgfag, Kontaktlærer (barsel)

LÆS MERE

Sofie har dansk, fysik/kemi og kreative valgfag. Hendes yndlingsvalgfag er smykkeværksted og creative space, som også er blevet en hyggelig hobby om aftenen på skolen.

Sofie er meget kreativ og er god til at få idéer til projekter. Hun bor med sin kæreste og sin søde hund Melvin.

Louise Høvsgaard

Louise Høvsgaard

Matematik, Kulturfag, Valgfag, Kontaktlærer, Content Creator/SoMe

LÆS MERE

Louise har undervisning i matematik, kulturfag og valgfag som fx gåtur og Cake Boss. Hun elsker at lære af danselinjen og er i den forbindelse ikke bleg for at udfordre sig selv til trods for, at Louise nogle gange følger sin egen rytme.

Derudover kan Louise godt lide at drikke en god kop kaffe og nusse om Atriumgården. Hun bruger også tid på Instagram, hvilket eleverne elsker hende for 😉       

Jonas Westermann

Jonas Westermann

Gymnastik, Idræt, Kulturfag, Adventure, Brand og Politi, Valgfag, Kontaktlærer

LÆS MERE

Jonas underviser i idræt, kulturfag, adventure, Brand og Politi – fysisk træning, fællesgymnastik og spring. På skituren styrer Jonas til slalomløb, de sorte pister og pistepølser.

Jonas elsker sin James Bond weekend i pænt tøj, flotte billeder og casino. Derudover er han ikke bange for at myrde elever i CS:GO, Mafia og Morderleg. I sin fritid elsker Jonas at nørde biler.  

Jonathan Tjellesen

Jonathan Tjellesen

Danselærer

Cecilie Cordua Mattsson

Cecilie Cordua Mattsson

Matematik, Fysik/Kemi, Fitness, Kontaktlærer

LÆS MERE

Cecilie underviser i fysik/kemi, matematik, adventure, brand og politi – fysisk træning og fitness som valgfag.
Hun elsker at være aktiv og går sjældent udenom en udfordring – og så tror hun ikke på dét at være en dårlig vinder.

Fun fact: Cecilie har speciale i biologisk antropologi og har derfor en masse viden om knogler, og hvad de kan fortælle om fortidens mennesker. Så hvis du finder en knogle, kan Cecilie sikkert sige noget klogt om den.

Camilla Bruhn

Camilla Bruhn

Tysk, Dansk, Kontaktlærer

 

LÆS MERE

Camilla underviser i dansk, engelsk og tysk. Hun er pescetar og forklarer gerne, hvad det går ud på. Derudover elsker hun de fleste dyr – og i særdeleshed hunden Solvej, der hyppigt er med på skolen. Hun mener, at Solvej er en slags emotionel support dog – og det passer nok meget godt.

Fritiden bruges på at komme sig oven på de tusind spørgsmål i sekundet, som sådan nogle efterskoleelever stiller. De resterende par timer bruges på mand og børn – og på at rydde op i kælderen. Et on-going projekt since 2018… Tips og hjælp modtages gerne. Og så har hun ikke været ude at flyve siden 2010, hvilket er lidt vildt at tænke på.

Cecilie Lindegaard Broe

Cecilie Lindegaard Broe

Engelsk, Gymnastik, Dans, Valgfag,
Kontaktlærer (Barsel)

LÆS MERE

Cecilie underviser i dansk og engelsk. Derudover er hun at finde i hallen/salen, når der står gymnastik og dans på skemaet. Hun har i år haft valgfagene Begynder Hip Hip, Strikkeklub samt Landsstævnetræning.

Cecilie kan ikke sidde almindeligt på en stol ret lang tid af gangen – hun elsker at danse og spise røde vingummier og har en sød hund, som er rigtig god til at vække eleverne om morgenen.

KONTOR

Lotte Reiflin

Lotte Reiflin

Kontor

Tine Hvistendal Secher

Tine Hvistendal Secher

Kontor

Charlotte Groth

Charlotte Groth

Kontor

Køkken

Mads Keldung

Mads Keldung

Køkken

Susanne Sørensen

Susanne Sørensen

Køkken

Majken Baadegaard

Majken Baadegaard

Køkken

TEKNISK PERSONALE

Flemming Lilholt

Flemming Lilholt

Pedel

Dennis Olsen

Dennis Olsen

Pedel